Bra flyttföretag

Hejsan! Jag tänkte att jag skulle dela med mig lite om ett företag som heter Henry Nybergs Åkeri AB, som jag tog hjälp av när jag behövde flytta sist! Skulle flytta från min gamla lägenhet i Kristinehamn till ett litet hus jag precis hade köpt som fortfarande låg i Kristinehamn, men väldigt långt bort! Jag kände att jag behövde hjälp med frakt av mina möbler så jag hittade till detta företag.

Henrys åkeri finns i både Kristinehamn, Karlstad och Åmål. De erbjuder hjälp till både privatpersoner och företag och när man söker hjälp hos dem så gör de verkligen allt för att man som kund ska bli nöjd!

När jag frågade detta företaget om de kunde hjälpa mig med min flytt så svarade de att det var en självklarhet. När jag fick hjälp med flytten så var de otroligt trevliga och tillförde väldigt mycket både engagemang och kraft i sitt arbete. Jag rekommenderar verkligen att man hör av dig till detta företag som har otrolig trevliga anställda! Nu tänkte jag avsluta detta inlägg, hoppas att det kunde vara till någon hjälp, så får ni ha en fortsatt härlig dag! Ha det gott så hörs vi snart igen!