Om oss

Hem / Om oss

Villaägarna. Vi hjälper dig.

Vi är alla olika. Att äga sitt hus betyder olika saker beroende på vem du frågar. Det som är lätt för en person är svårare för någon annan. Oavsett vem du är ställer ett husägande stora krav på dig och problem kan uppstå på vägen. Vissa problem går inte att lösa utan att man går ihop och säger ifrån tillsammans. Därför finns Villaägarna. Vi hjälper dig. Sedan 1952 har vi oavbrutet arbetat för att göra din vardag enklare. Problemen har skiftat över tiden. Men behovet av hjälp och stöd är konstant.

När fastighetsskatten gjorde att många inte klarade av att bo kvar i sina hus arbetade vi hårt för rimligare villkor. Vi rycker ut när enskilda hamnar i kläm: skojarföretag som försöker blåsa dig eller kommuner som vill ha hundratusentals kronor i avgift för en väg som alla har behov av. Vi finns där. När vi sett hur olika marknader inte fungerat på ett bra sätt för dig som konsument, har vi gett oss in i getingboet. Vi har lanserat en egen försäkring, en bank och garantier för att du ska slippa få problem med hantverkare. Allt detta har vi gjort för att lyfta problemen från dina axlar, i över 60 år.

I årets valrörelse kommer vi att driva frågan om höga flyttskatter, som gör det dyrt att flytta, med samma kraft som vi tidigare drivit andra frågor. Högre rörlighet på bostadsmarknaden leder till fler personer i arbete och högre tillväxt, men framförallt större möjligheter att flytta till ett boende som passar den enskilde.

Vilka problem som väntar i morgon vet varken vi eller någon annan. Men räkna med att vi kommer att ta oss an dem också.

Bli medlem idag!