Bli medlem

Hem / Det här kan du göra / Bli medlem

Vi finns för din skull!

I dag har Villaägarna 295 000 medlemshushåll. Våra mål är att främja landets villa- och fritidshusägares intressen, att sänka boendekostnaderna, att bidra till en god boendemiljö och att arbeta för att fler ska kunna välja att bo i eget hus. Det gör vi bland annat genom ett aktivt arbete med kvalificerad kompetens inom intressepolitik, rådgivning och medlemsförmåner. Ett medlemskap kostar 405 kronor om året. Ta del av hundratals förmåner, samtidigt som du stödjer vårt arbete för en bättre vardag för hela landets villa- och fritidshusägare. Bli medlem du också!

Som medlem i Villaägarna får du:

  • Bättre boendevillkor för dig. Villaägarna är en partipolitisk obunden organisation och vårt mål är att arbeta för bättre villkor för dig som småhusägare.
  • Förmåner. Behöver du måla om eller vill du fräscha upp med ny inredning? När du blir medlem får du ta del av förmåner hos hundratals välkända företag.
  • Rådgivning. Våra experter svarar på allt från hur du dränerar husgrunden, till hur ni skriver ett äktenskapsförord. Låt oss hjälpa dig och lämna din fråga på webben eller ring våra rådgivare på 010-750 01 00.
  • Medlemsmagasinet Villaägaren. Låt dig inspireras av artiklar om den senaste inredningen, tips för trädgården, och praktiska renoveringsråd för huset. I ditt medlemskap ingår en prenumeration på det mycket uppskattade magasinet Villaägaren.

Bli medlem i Villaägarna